Download Aan het werk. Een job als springplank (E-boek) (Dutch by Tina de Gendt,Philip Vanoutrive PDF

April 12, 2017 | Dutch Ebooks | By admin | 0 Comments

By Tina de Gendt,Philip Vanoutrive

?Jobs, jobs, jobs... is de mantra in zowat elke politiek-economische discussie. In België vinden jaarlijks zo'n 570.000 mensen die task through uitzendwerk. Uitzendkrachten zijn aan de slag in zowat alle sectoren en in alle fases van een typische carrière, van de eerste task tot een bijverdienste na het pensioen.Dit is het eerste boek dat de uitzendsector van alle kanten belicht. Aan de hand van verrassende getuigenissen en interessante weetjes schetst Aan het werk een indringend portret van een quarter die flexibel werk mogelijk maakt en vaak een opstap betekent naar de arbeidsmarkt én een permanente job.

Show description

Read Online or Download Aan het werk. Een job als springplank (E-boek) (Dutch Edition) PDF

Best dutch ebooks books

Doodgeboren (Dutch Edition)

Historicus Jan Bleyen luisterde naar ervaringen van ouders van een doodgeboren child. Hij sprak zowel mensen die vijftig jaar geleden een style hebben verloren als ouders die dit contemporary hebben meegemaakt. Deze mondelinge geschiedenis laat zien hoe grondig de omgang met doodgeboorte in een halve eeuw is veranderd.

De dievenbende van Scipio (Dutch Edition)

'Jij bent dus echt de Dievenkoning,' zei de vreemdeling op gedempte toon. 'Nou, vooruit dan, hou je masker maar op, als je je gezicht niet wilt laten zien. Ik zie zo ook wel dat je nog erg jong bent. 'Prosper en zijn jongere broertje Bo zijn weggelopen naar Venetië. Samen met een groep straatkinderen, die moeten stelen om te overleven, slapen ze in een verlaten bioscoop.

Billy en de zware jongen (Dutch Edition)

In ‘Billy en de zware jongen’ gaat stoere hamster Billy achter een echte schurk aan. Een spannend prentenboek met een feestelijke afloop! Billy uit het Wilde WestenStoere hamster Billy uit het Wilde Westen heeft een nieuwe buurman gekregen. Zijn vader waarschuwt hem: buurman Bretzel is een echte schurk!

Microsoft Outlook 2016 voor Dummies (Dutch Edition)

Heb je ook zo vaak het gevoel dat je verdrinkt in die stortvloed aan mails in je inbox, waardoor je niet aan je eigenlijke werk toekomt? Outlook kan je helpen! Outlook is de slimme device om je mails en taken te beheren, waardoor een productiever en eenvoudiger leven voor je in het verschiet ligt. 'Microsoft Outlook 2016 voor Dummies' laat je zien wat Outlook je allemaal te bieden heeft - en gaat daarbij specifiek in op de nieuwe functies in Outlook 2016.

Additional info for Aan het werk. Een job als springplank (E-boek) (Dutch Edition)

Example text

Download PDF sample

Rated 4.68 of 5 – based on 28 votes